in ,

Ungi Exatlon 2022 – információk itt!

Ungi Exatlon 2022 – információk itt!

“Sajnos a Bajnokok elvesztették az első végjátékot, így Andris és Krisztián egyező statisztikájuk miatt biztosan párbajozik pénteken. A mai nap végjátéka arról dönt, mellettük lesz-e Kihívó is veszélyben, vagy biztosan a pirosaktól búcsúzik valaki a héten.

Reméljük, hogy Miki is hamar kilábal a betegségből, és újra aktív tagja lesz a csapatnak! Addig is szurkoljunk a bajnokoknak!” – közölték a január 6-án a játékos hivatalos oldalán

Legújabb információk UngirólA 6. adásban a villajátékon el lehetett csípni egy-egy információ morzsát a két beteg versenyzőről.

Az egyik dolog az, hogy Ungi cucca a faházban maradt. Ez azért furcsa, mert alapból kevés cuccot vihetnek magukkal a versenyzők az Exatlonba, és a holmijai miért nincsenek nála, mégha beteg is?

A másik inormációt Lehel mondta a 6. adás ceremóniáján:

“Ők még mind a ketten betegségből tovább lábadoznak, de előbb vagy utóbb higgyék el nekem, eljön a visszatérés pillanata.”

Ebből úgy tűnik, hogy a műsor készítői biztosra veszik a két beteg versenyző visszatérését, kérdés, hogy mennyi időt jelent az “előbb vagy utóbb”, és hogy milyen fizikai állapotban lesznek a betegség után. – írja az exatlonstatisztika.muszaj.com

Szólj hozzá!
Hirdetés

Kézilabda EB 2022 eredmények – mutatjuk az információkat!

Idézetek diplomaosztóra – mutatjuk a gondolatokat!