in

Gyönyörű képek Törőcsik Mariról

Hirdetés

Vince Mátyás szerksztésében megjelent Törőcsik Mari – Film Színház Muzsika könyv 95 nagyszerű fotót tartalmaz a nagyszerű színészről. A könyv a Libri oldalán megrendelhető.

A Törőcsik Mariról itt publikált kilencvenöt kép bizonyíték rá: szakmai karrierje eddigi 54 éve alatt akár száz életet is végigélhetett úgy, hogy művészi pályája valójában egyfajta lélekvándorlás. Nem a szó hagyományos jelentése szerint – hogy ugyanis lelke mindig új testbe rejtőzve újjászületik – hanem mert színészként arcát az általa megjelenített sokféle lélek tükreként kendőzetlenül kínálja fel, hogy nézői is átélhessék a megelevenített százféle életet.

Aki ezt az albumot végiglapozza, az szembesülhet egy nagy ívű művészpálya megszületésével, kibontakozásával és beteljesülésével.

Ugyanakkor kiderül az is, hogy ezek a fotók egyszersmind rögzítették a magyar film, színház és televíziózás fontos korszakának jellegzetes pillanatait is.

Eközben a többféle műfajban megjelenő sokoldalúság bámulása során mindig részesei lehetünk annak a bizonyosságnak, hogy az egyik lélekből a másik lélekbe vándorolva pontosan felismerhető a személyiség örök varázsa, a tehetség talán legnélkülözhetetlenebb alkotóeleme.

Bővebb ITT a kiadványról.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Láttad már a TNT Sírni tudnék videoklipjét?

Egy Soós Imre előadás, amit sokan megkönnyeznek